Degene die je leven in de hand hebt ben JIJ!

Er is niets wat ons zo bezig houd in ons leven dan ons lichaam.
De meest gevraagde vraag is dan ook”hoe zie ik eruit”?
Als je de uitkomst van deze vraag wilt hebben zal er rondom veel veranderen want de onvrede blijft en er zal van alles gebeuren om aan ons lichaam te sleutelen.
Het verfraaien door kleding en andere nieuwe attributen is geen nieuw gegeven een andere haardracht of zich opnieuw op te maken hoort er ook bij totdat dit rusteloze gevoel om is geslagen in tevredenheid. Tevens zien we dit in ons huis we gaan het opruimen , verplaatsen, schilderen dit doen we zolang tot we weer een bepaalde rust in ons op voelen komen.
Ons lichaam geeft ook vaak signalen om met rust gelaten te worden en kan totaal onvoorspelbaar ineens parten gaan spelen door ineens rusteloos zijn of van ontspannen  naar gespannen te gaan of van gezond naar ziek. Als dit lichaam deze signalen aangeeft denken we dat gaat ook wel weer voorbij we luisteren er vaak niet naar.
Bovendien moeten we ook vaak maar raden welke signalen het afgeeft en waar het schort, het lichaam waar we het meeste mee bezig houden kan ons kan ons totaal verassen. Hoe zou het zijn als we onze oude gewoontes aan zouden passen naar nieuwe?

Ons lichaam is ons lot en onze geest de enige mogelijkheid om ertussen te schikken goed of kwaadschiks.
Met onze psyche kunnen we zoveel meer veranderen we kunnen door verlangen het lichaam foppen en het goed laten voelen en weer door gaan zonder het te laten herstellen en rust te gunnen dit terwijl als het weer niet lukt de angst en het beklemmende gevoel krijgen we dat het lichaam op gaat spelen.
Meditatie een wandeling in de natuur geeft de psyche rust en het lichaam geniet automatisch mee dit zou een superoplossing zijn een tevreden lichaam en psyche.
Maar wat als, je de rust niet mag of kan nemen? Een ontevredenheid zal optreden en je zal op langere duur een ziekte gaan ontwikkelen,overspannenheid, burnout, depressie, darmproblemen, hartproblemen en andere.
Neem het heft in eigen handen zoek oplossingen.
Degene die je leven in de hand hebt ben JIJ!

Waar het hart van vol zit.

 

De magie van liefde waar begint het verlangen vraag ik me wel eens af?
Sommige mensen zijn om de haverklap verliefd en anderen blijven hangen in een foute relatie.
Naar mijn mening komt alles voort uit verlangen.
De natuur is sinds het ontstaan van het universum er steeds op uit om zichzelf opnieuw uit te vinden.
Iedere bloem, iedere boom en ieder dier komt voort uit verlangen.
Hadden je vader en moeder destijds geen verlangen dan was je er waarschijnlijk nooit geweest.
Het verlangen kan zich uiten om een nieuwe versie van jezelf te creëren, kinderen op de wereld willen zetten of een nieuw leven willen opbouwen.
Je kan ook een onweerstaanbaar verlangen hebben en dit kan zich uiten in kracht en energie, je voelt dan elke vezel van je lichaam.
Dit kan gaan over in jouw ogen, de liefde van je leven of die nieuwe Ferrari.
Als je dit eenmaal hebt gekoesterd merk je dat het verlangen over gaat in geborgenheid en vertrouwen.

Je wilt toch altijd graag dat de auto je niet in de steek laat af en toe naar de garage is een feit
En werken aan de relaties in je leven en deze onderhouden is ook een feit.