The 13th Rite of the Womb

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is a place to create and give birth to live.
De Baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De Baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven.

De Rite van de Baarmoeder verspreidt zich als een olievlek over de wereld.

The Rite of the Worb is de 13e rite van de Munay – Ki en deze rite van de Munay – Ki staat volledig los van andere Munay – Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven zodat zoveel vrouwen deze blessing kunnen ontvangen.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd voor herinneren van de kracht van de vrouwelijke energie.

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De Baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De Baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven.

De inwijding van de 13de Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf :
Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

The ‘Rite of the Womb’ is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen. Een heling, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden uit je generatielijn, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent, het laat je herboren worden en je weer staan in je vrouwelijke kracht, ontvangend, liefdevol en wijs.

Laten we onze baarmoeder genezen; laten we de baarmoeders van onze moeder, onze zuster en onze dochter genezen. En op deze manier brengt genezing naar onze Moeder Aarde.

Filmpje van de rite of the Womb( Baarmoeder)

De Rite van de Baarmoeder kan door alle vrouwen ontvangen worden of je nu jong of oud bent, met of zonder ben wel of geen kinderen hebt of al wel of niet menstrueert.

De inwijding van de Rite of the Womb (Baarmoeder) duurt ongeveer 2,5 uur.
Deze kan in een groep doorgegeven worden ( max 6 personen) of individueel.
Daarna kan je de inwijding zelf doorgeven.
Je ontvangt een map hoe je de inwijding kan doorgeven.

De kosten van deze inwijding zijn: €60,- inclusief map en iets lekkers bij de koffie of thee.

➜  Maak een afspraak