Priesteressen van Isis – de Hal der Zuilen

Een bijzondere workshop met de Priesteressen van Isis en de Hal der Zuilen.

Wie zijn de Priesteressen van Isis? 
Deze Priesteressen is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen.

Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd. 

Wat is de Hal der Zuilen?
De Hal der Zuilen is een etherische plek en bevindt zich op een plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereid is om haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt ook zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Je ontvangt een boodschap van mij via Godinnenkaarten die we gebruiken.
Daarna maak je een meditatieve reis door de Hal der Zuilen waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist.
Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de Hal der Zuilen. Tijdens die inwijding word je ingewijd door Isis en de Hogepriesteres en er wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken. Ik maak gebruik van speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in de energie kunt gaan.

Gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, met toestemming gebruikt en helaas niet meer te verkrijgen.

De kosten van deze Priesteressen workshop bedragen € 65,-
Thee, koffie en iets lekkers is aanwezig.

Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door, voor €30,- extra (totaal € 95,00) ontvang je dan een complete map en een certificaat.

➜  Maak een afspraak