TOUCH OF MATRIX

Hoe zou het zijn dat alles mogelijk is   

VISIE VAN TOUCH OF MATRIX
We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie.
De vraag is: “Wat doen we ermee”?
Velen zullen zeggen: “ ach het heeft een plek gekregen”. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je de gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst zal dit geen probleem opleveren dan kan je harde schijf dit nog wel aan. Maar als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet?
Juist, je geeft het een plekje maar zo krijg je wel heel veel plekjes. Je harde schijf zal vol raken en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten.
Wat doe je dan?
Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht  maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Immers alles door medicatie onderdrukken is niet de echte oplossing en wanneer je hulp krijgt lijkt dat vaak op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn, vage klachten die maar niet weg willen gaan.
Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

KOSTEN VAN DE BEHANDELING 
De kosten voor een behandeling van €60,- per uur.
Meestal duurt een behandeling 1.5 tot 2 uur.
Vaak zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het optimale resultaat te behalen.

Wil je de grens verleggen?

Meer over Touch of Matrix

➜  Hoe werkt Touch of Matrix?

➜  Maak kennis met Touch of Matrix

➜  Maak een afspraak