Munay-ki

Het woord Munay betekent liefdeskracht en Munay-ki betekent: Ik hou van je, Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart of wees zoals je bent. Het Quechua, de taal van vele Andesvolkeren en van de Q’eros, kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen namelijk een geïntegreerd begrip, de echte kracht van onvoorwaardelijke liefde, de Munay-ki geeft een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen.
De Munay-ki inwijding is het Incapad naar verlichting en wereldvrede.

Munay; liefdeskracht,  bevind zich in je hart, het centrum van je energielichaam.

Je ontvangt negen inwijdingen, die aan ons zijn gegeven door de Sjamanen van de Q’eros, de nog traditioneel levende afstammelingen van de Inca’s uit het Andesgebied van Peru. Hun cultuur is op de natuur en op spiritualiteit gericht en is vrouwelijk. De kennis en wijsheid over voorspellingen, ceremonies en rituelen, geneeswijzen en initiaties, die zij bij zich dragen, hebben ze al meer dan duizenden jaren zorgvuldig bewaard. Tot voor kort waren deze inwijdingen alleen beschikbaar voor de Inca Sjamanen.

En nu mogen ook wij, in het Westen, kennis maken met deze oeroude en wijze kennis en deze prachtige en eenvoudige inwijdingen gaan ontvangen en door gaan geven. 

Inwijdingen:
De eerste vier inwijdingen zijn basis-initiaties; het verleden kan worden losgelaten en je slaat een nieuwe richting in. De drie daaropvolgende inwijdingen (vijf, zes en zeven) stemmen je af op de hogere frequenties en op de verschillende afstammingslijnen van Sjamanistische Inca-helers. De achtste en negende inwijdingen zijn de “nieuwe” inwijdingen. Met elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording en onvoorwaardelijke liefde naar wie en wat je in wezen bent.

De eerste inwijding:
De Hampe Rite; deze inwijding, van de Heler, activeert je vermogen tot heling van jezelf en anderen en het geeft je een verbinding met de Sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen. Je wordt als leerling opgenomen in de cirkel van genezers.

De tweede inwijding:
De Chumpi Rite; vijf energetische banden van kracht, die bestaan uit de vijf elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en puur Licht, worden in elkaar in je energieveld geweven om je belangrijke spirituele bescherming te bieden. De banden werken als filters en ze voeden je lichtlichaam, waardoor je in je eigen natuurlijke kracht komt te staan.

De derde inwijding:
De Ayni Karpay; de inwijding van Harmonie; je wordt verbonden met de scheppende principes van het universum. Deze 7 archetypen bevinden zich reeds in jou; doordat je door de inwijding je er bewust van wordt zullen ze hun werk in en voor jou gaan doen.

De vierde inwijding:
De Kawaq rite; door het aanbrengen van een kroon en een ketting van licht wordt de innerlijke ziener in je geactiveerd. Er wordt een verbinding gemaakt tussen je hart en je derde oog; hierdoor wordt de onzichtbare wereld van energie voor jou zichtbaar.

De vijfde inwijding:
De Pampamesayok; door deze inwijding, de Hoeders van de Dag, verbetert je band met Moeder Aarde. Het contact met het vrouwelijke in jezelf wordt hersteld en je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers uit het verleden.

De zesde inwijding:
De Altomesayok; door deze inwijding, de Hoeders van de Wijsheid, verbind je jezelf met de hemel en Vader Zon, de kracht van creatie, en met het mannelijke in jezelf. Je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers vol oude wijsheid en oneindigheid.

De zevende inwijding:
De Kuraq Akuyek; je wordt verbonden met de Hoeders van de Aarde; zij beschermen het leven op Aarde en worden geholpen door de Aartsengelen. Je krijgt toegang tot jouw vermogen om je dromen waar te maken, het versterkt je telepathische vermogens.

De achtste inwijding:
De Mosoq Karpay; je wordt verbonden met de Hoeders van de Sterren. Hierdoor word je vrijgemaakt van het verleden en je wordt klaargemaakt voor de Tijd die Komt. Je DNA wordt opnieuw geïnformeerd en je zult gebeurtenissen moeiteloos op spiritueel niveau gaan verwerken i.p.v. op de andere niveaus, zoals het fysieke.

De negende inwijding:
De Taytanchis; je krijgt door deze inwijding, die van de Schepper, inzicht dat jij zelf de Schepper bent van jouw leven en jouw ervaringen. Het activeert het Licht van Creatie en je krijgt toegang tot de Bron en de oneindigheid van het Universum. Je ontvangt tijdens deze inwijding je speciale pi-stone.

De tiende extra inwijding:
De Nusta Karpay; inwijding van de godin.

Deze inwijdingen worden in drie dagen doorgegeven.
Per groep twee tot drie personen.
Als je alleen bent kan deze inwijding in twee dagen.

Daarna mag/kan je de inwijdingen zelf doorgeven.
Je krijgt een certificaat van alle inwijdingen en een map hoe je Munay-ki kunt doorgeven.

De kosten voor deze inwijdingen zijn €333- exclusief lunch en map

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Sjamanisme of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

➜ Afspraak maken