Hoe zou het zijn dat alles mogelijk is   

Iedereen loopt wel eens vast of is ongelukkig met zijn of haar leven. Dit kan komen door een overspannenheid, een chronische ziekte, mishandeling, in het verkeerde lichaam zitten, misbruikt zijn of een gemis, het geeft ons het gevoel van onmacht en totaal vervreemd worden van onszelf. Maar het kan ook zijn dat we op zoek gaan naar meer diepgang of spiritualiteit in ons leven.

Mijn zoektocht begon met Reiki dit is een energetische therapie en helpt op emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Je wordt er rustig van. Inmiddels heb ik mijn Reiki Shamballa 1, 2, 3 en 4 teacher behaald. Je kunt makkelijker in een meditatie komen en op spiritueel gebied vind ik Reiki meer in de bovenste chakra’s en het Sjamanisme meer in de onderste chakra’s.
Reiki is een fijne manier van magnetiseren en ook heerlijk om toe te passen op baby’s en kinderen, ze worden er erg rustig van vooral voor het slapen gaan.

Daarna ging mijn zoektocht uit naar het Sjamanisme en heb veel workshops erin doorlopen, het heeft me veel duidelijkheid over mezelf gegeven en me echt op mijn plek gebracht. Door de liefde voor de natuur en de holistische benadering van de workshops heb ik mezelf echt door en door leren kennen.
Vaak draag je nog de pijnen of gewoontes van je voorouders met je mee. Het is een rugzakje geworden wat telkens doorgegeven is, dit leer je los te laten, het hoort niet bij jou.
Het Sjamanisme is sinds 2012 steeds meer in opkomst, de oude wijsheden van de Inca’s zijn goed bewaard gebleven.

Sensitherapie gaat ervan uit dat het antwoordt op een probleem in de persoon zelf zit.
Lichaam en geest zijn één geheel en beïnvloeden elkaar, het is een systeem dat altijd in beweging is. Het is de bedoeling dat het moet kunnen blijven stromen, is er een blokkade dan krijg je op fysiek of emotioneel gebied klachten.
Het Sensi protocol is een richtlijn waarmee gewerkt wordt en de therapie past hierop aan. Dit kan op voedingsgebied zijn met diëten , op lichamelijk gebied kan ik met drukpunten aan de slag en op emotioneel vlak kan ik veel met EFT (Emotional Freedom Technique) bereiken.
Door de Sensitherapie heb ik echt geleerd om geen medelijden met een ander te hebben maar mededogen om degene hulp te bieden bij het oplossen van problemen.

HBO opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale basiskennis.
Deze opleiding heeft me verdiept in het feit dat het lichaam alles bezit om zich te herstellen. Door de juiste voeding, omgaan met stress en meditaties (een wandeling in de natuur zonder gedachten valt hier ook onder!) hoeft er van een kwaal geen ziekte te gaan ontstaan.

Touch of Matrix  de gehele cursus doorlopen het is een uniek bewustzijnsmethode die prachtige ervaringen en belevenissen bij mensen naar boven laat komen mooi om te zien dat het lichaam en geest wederom ook te resetten is net als bij je computer of telefoon. Touch of Matrix werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, psychisch en het onbewuste overige niveau. Sleutelwoorden zijn bewustzijn, vertrouwen, accepteren, positief formuleren, verbinden, omarmen, loslaten, dankbaarheid en laten gebeuren.
Een prachtige methode en overal voor te gebruiken, voor fysieke ongemakken, trauma’s en het verwerken van emotionele stukken van je leven. Je beleeft in de behandeling een gevoel van leegte denken lukt gewoonweg niet.
Deze opleiding heeft me laten ontdekken dat alles mogelijk is niets is te gek!

Graag wil ik je deze reis van transformatie aanreiken. De reis zal je zelf moeten bewandelen, maar geloof me de schoonheid van het pad is het waard!
Op energetisch gebied voel ik de ander direct aan en kan me ook makkelijk verwoorden naar de ander toe.
Tevens kan je de zorgnota die je ontvangt declareren bij je zorgverzekeraar.
Cantik valt bij uw zorgverzekering onder de complementaire zorg kwalificatie psychosociale zorgverlener AGB Code 90065660.

Als behandelaar stel ik geen diagnose daartoe ben ik niet bevoegd, ik behandel de klacht niet de ziekte en ben geen dokter.

Vriendelijke groeten,

Sandra Vos