Hoe zou het zijn dat alles mogelijk is   

Als kind merkte ik al op dat alles uit energie bestaat, verzamel nog stenen en ben graag in de natuur aanwezig. Niet vreemd is voor mij dat sommige mensen of dieren energie krijgen of zich beter voelen met mij in hun omgeving en neem dit voor lief mijn energie herstelt snel.
Na diverse cursussen besef ik hooggevoelig te zijn en ben er van overtuigd dat veel mensen dit ook zijn er komen steeds meer nieuwetijdskinderen ( ADD, ADHD, HSP, PD NOS) om ons te spiegelen, bij ons zelf en onze innerlijke kracht te komen.
Spiritualiteit, rust en creativiteit volgens mij heel belangrijk in ieders leven, dit kan zijn door gebeden, mantra’s, meditaties, lummelen, dagdromen, middagnap, muziek en je omgeven door licht en kleuren je gebruikt dan een deel van de hersenen waar je rust in ervaart.
Beweging en voeding is net zo belangrijk dit zorgt voor de energie in je leven en een gezond lichaam, je hebt er maar één zorg er goed voor.
Mijn motto is ook dit gaat voorbij “geniet van de mooie momenten in je leven en omarm de minder mooie of moeilijke momenten”.

Mijn zoektocht begon met Reiki dit is een energetische therapie en helpt op emotioneel, mentaal en lichamelijk gebied. Je wordt er rustig van. Inmiddels heb ik mijn Reiki Shamballa 1, 2, 3 en 4 teacher behaald. Je kunt makkelijker in een meditatie komen en op spiritueel gebied vind ik Reiki meer in de bovenste chakra’s en het Sjamanisme meer in de onderste chakra’s.
Reiki is een fijne manier van magnetiseren en ook heerlijk om toe te passen op baby’s en kinderen, ze worden er erg rustig van vooral voor het slapen gaan.

Daarna ging mijn zoektocht uit naar het Sjamanisme en heb veel workshops erin doorlopen, het heeft me veel duidelijkheid over mezelf gegeven en me echt op mijn plek gebracht. Door de liefde voor de natuur en de holistische benadering van de workshops heb ik mezelf echt door en door leren kennen.
Vaak draag je nog de pijnen of gewoontes van je voorouders met je mee. Het is een rugzakje geworden wat telkens doorgegeven is, dit leer je los te laten, het hoort niet bij jou.
Het Sjamanisme is sinds 2012 steeds meer in opkomst, de oude wijsheden van de Inca’s zijn goed bewaard gebleven.

Sensitherapie gaat ervan uit dat het antwoordt op een probleem in de persoon zelf zit.
Lichaam en geest zijn één geheel en beïnvloeden elkaar, het is een systeem dat altijd in beweging is. Het is de bedoeling dat het moet kunnen blijven stromen, is er een blokkade dan krijg je op fysiek of emotioneel gebied klachten.
Het Sensi protocol is een richtlijn waarmee gewerkt wordt en de therapie past hierop aan. Dit kan op voedingsgebied zijn met diëten , op lichamelijk gebied kan ik met drukpunten aan de slag en op emotioneel vlak kan ik veel met EFT (Emotional Freedom Technique) bereiken.
Door de Sensitherapie heb ik echt geleerd om geen medelijden met een ander te hebben maar mededogen om degene hulp te bieden bij het oplossen van problemen.

HBO opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale basiskennis.
Deze opleiding heeft me verdiept in het feit dat het lichaam alles bezit om zich te herstellen. Door de juiste voeding, omgaan met stress en meditaties (een wandeling in de natuur zonder gedachten valt hier ook onder!) hoeft er van een kwaal geen ziekte te gaan ontstaan.

Touch of Matrix therapeutschap heeft me laten inzien dat alles simpeler kan de gehele cursus doorlopen het is een uniek bewustzijnsmethode die prachtige ervaringen en belevenissen bij mensen naar boven laat komen mooi om te zien dat het lichaam en geest wederom ook te resetten is net als bij je computer of telefoon. Touch of Matrix werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, psychisch en het onbewuste overige niveau. Sleutelwoorden zijn bewustzijn, vertrouwen, accepteren, positief formuleren, verbinden, omarmen, loslaten, dankbaarheid en laten gebeuren.
Een prachtige methode en overal voor te gebruiken, voor fysieke ongemakken, trauma’s en het verwerken van emotionele stukken van je leven. Je beleeft in de behandeling een gevoel van leegte denken lukt gewoonweg niet.
Deze opleiding heeft me laten ontdekken dat alles mogelijk is niets is te gek!

Allround Coach dit is een verzamelnaam voor Life Coach, stress- en Burn-out Coach en Budgetcoach dit om een professionele hulp te bieden bij situaties in de privé  sfeer, stress en burn-out vraagstukken en bij financiële vraagstukken hulp te bieden door deze veelzijdigheid van kennis van de uitlopende coaching disciplines hoop ik tot een mooi totaalbeeld van jezelf te kunnen spiegelen en je dromen te verwezenlijken om je eigen talenten te gebruiken.
Mijn eerst deel vd opleiding zit erop.
Life Coaching , wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik zijn de drie kernvragen  van de persoonlijke coaching. We gaan kijken naar een bewustwording van je verlangens, zingeving in je leven te creëren , je kwaliteiten te benutten en denken aan mogelijkheden en kansen.

Sinds 2020 ben ik begonnen met bewustzijnsprocessen en met het werken met de kwantumfysica, het quantumveld ( Einstein wist dit al dat dit bestond maar de tijd was in die tijd nog niet klaar voor deze ontdekking nu wel)  vooral werken met het quantumzelf, hogere zelf en ware zelf.
Ik volg diverse cursussen nu online erover van verschillende leraren Roy Martina, I Am Academy, Janosh en Robert Bridgeman. Prachtige ervaringen meegemaakt hierin.

Graag wil ik je deze reis van transformatie aanreiken. De reis zal je zelf moeten bewandelen, maar geloof me de schoonheid van het pad is het waard!
Op energetisch gebied voel ik de ander direct aan en kan me ook makkelijk verwoorden naar de ander toe.

Als behandelaar stel ik geen diagnose daartoe ben ik niet bevoegd, ik behandel de klacht niet de ziekte en ben geen dokter.

Vriendelijke groeten,

Sandra Vos