Shamballa Reiki

Evenals Reiki is Shamballa Reiki een vorm van genezen, zowel op fysisch als op metafysisch gebied. Ook bij Shamballa wordt gebruik gemaakt, zij het is op een andere wijze, van symbolen om het transport van de Universele energie (beter) mogelijk te maken. Shamballa opent meer de chakra punten, waardoor de Universele energie makkelijk doorgegeven wordt. De Reiki Shamballa cursist leert een aantal symbolen om te gebruiken, dit geeft samen met de handoplegging of het genezen op afstand een zeer verfijnde trilling van de doorgegeven energie, dit is een vorm van magnetiseren.

De oorsprong van Shamballa ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. De Atlantische priester Master St. Germain bracht deze kennis over op de bevolking van Atlantis die niet meer over hogere machten beschikten en toen hij voorzag dat Atlantis ten onder zou gaan vertrokken ze naar een gebied hoog in de Altai gebergte boven Tibet. Onvindbaar voor de wereld. Daar werd de kennis van het helen met je handen doorgegeven aan de priester aldaar.

Shamballa betekent onvoorwaardelijke Liefde. Shamballa is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Daarom is het belangrijk om tussen de inwijdingen de tijd te nemen, gebruikelijk een half jaar tot een jaar maar dit is per persoon verschillend.

Reiki Shamballa één:
Bij de toekomstige genezer worden de kanalen om de energie door te geven geopend en geactiveerd. Hierna kan hij of zij anderen door handoplegging behandelen.

Reiki Shamballa twee:
Verfijning van de afstemming op de kosmisch energie, waardoor de genezer niet alleen door direct contact met de ontvanger Reiki Shamballa kan geven, maar ook op afstand behandelingen kan toepassen. Hierbij worden ook enkele symbolen, nodig voor de behandeling op afstand, aan de cursist geleerd.

Reiki Shamballa drie:
Vervolg op de tweede inwijding, waarbij de cursist verder wegwijs wordt gemaakt in de bij Reiki Shamballa toegepaste symbolen en de functie ervan.

Reiki Shamballa vier:
Dit is de laatste inwijding. Hierna mag de cursist ook zelf anderen inwijden in de systematiek van Reiki Shamballa en wordt dan Master Reiki Shamballa.

Bij deze inwijdingen wordt Reiki Shamballa per inwijding op één dag gegeven dit geldt voor de éérste, tweede en derde inwijding dit is inclusief lunch.
De vierde inwijding; als je deze wilt behalen, is het mogelijk om in twee dagen (weekend) de derde en vierde inwijding te doen en je Master te behalen.
Daarna mag/kan je de inwijdingen zelf doorgeven.
Je krijgt een certificaat van alle inwijdingen en een map hoe je de Reiki Shamballa handgrepen kunt toepassen.

Deze inwijdingen kan persoonlijk of met groepje van twee tot drie personen ontvangen worden. De kosten voor:
Reiki Shamballa 1 is € 160 -.
Reiki Shamballa 2 is € 200,-
Reiki Shamballa 3 en 4 samen is € 360,-
exclusief lunch en map

Tijdens de behandeling voor Reiki lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. Sommige ervaren meteen een verandering anderen na enige tijd. Een Reiki behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Het is ook mogelijk om een Reikibehandeling te ontvangen.

De kosten voor 1, 5 uur Reiki behandeling zijn € 100,-.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Reiki of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

➜ Afspraak maken