Behandelingen Sensitherapie

 

Bij Sensitherapie zijn er verschillende manieren van behandelen mogelijk. Tijdens een afspraak kunnen deze methodes gebruikt worden om verschillende aspecten te behandelen. 

Hieronder geven we een overzicht van de verschillende behandelingen bij Sensitherapie.

Drukpuntmassage

Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo door bewustwording de pijn kan verminderen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage (over de kleren heen!) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

EFT (Emotional Freedom Technique)

Onder het uitspreken en herhalen van een kort zinnetje, dat de kern van het probleem samenvat (bijv. angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) worden op bepaalde punten van de handen, het gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken zodat balans ervoor in de plaats kan komen.

Edelstenen therapie

Op jouw gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik tijdens het protocol uitmeten welke steen je kunt dragen of  ’s-nachts onder je kussen kunt leggen, als een soort bescherming om dichter bij jezelf kunt blijven.

Remedies, voedingssupplementen en diëten

Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig om het proces te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (bijvoorbeeld door inentingen, voeding etc.).
Door middel van diverse middelen en diëten kan het lichaam ook de mogelijkheid krijgen om te ontgiften zodat de balans hersteld kan worden. Ook kan sprake zijn van een tekort aan bepaalde stoffen in je lichaam en is er aanvulling nodig.

Over onze behandelingen

De behandeling duurt 1,5 tot 2,5 uur per consult en is afhankelijk van wat er tijdens de behandeling naar boven komt of gebeurt. Gemiddeld zijn er in totaal 3 behandelingen nodig per persoon.

Ieder mens is uniek en heeft een innerlijke kracht en wijsheid in zich. Door allerlei gebeurtenissen, omstandigheden of overprikkeling kan iemand emotionele of lichamelijke klachten krijgen. Sensitherapie geeft een snel inzicht in de oorsprong van de klachten en helpt om het evenwicht te herstellen, hieruit ontstaat er een bewustwording waardoor je meer grip en balans in je leven krijgt.

Wat kost Sensitherapie?

Een behandeling duurt 1,5 tot 2,5 uur houd hier rekening mee en zorg dat je ruim de tijd hebt als je een afspraak maakt.
Sensitherapie is erg effectief, waardoor 1 tot 3 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Een behandeling kost € 60,- per uur.

➜ Bekijk het overzicht van behandelingen en kosten

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Sensitherapie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

➜ Afspraak maken