Nusta Karpay

Dit is een workshop waarin je 7 inwijdingen van de 7 Nusta’s; Godinnen/Priesteressen,  ontvangt; deze Nusta’s zijn verbonden met de 7 heilige bergen in Peru.

Deze inwijdingen zorgen voor heling van Moeder Aarde en van de vrouwelijke energie in onszelf; daardoor word je in diep contact gebracht met het bewustzijn van Moeder Aarde en je zult de sterke verbinding met Moeder Aarde op een andere manier gaan ervaren. Deze workshop brengt vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht en het ontwaakt hun Godinnen-energie.

Bij mannen geeft het meer aanvoelingsvermogen en het brengt hen bij hun zachtheid. Het brengt voor allen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf weer samenkomt. De Nusta’s zijn de Godinnen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van Moeder Aarde.

Deze inwijdingen komen, net als de Munay-ki initaties, van de Q’eros uit Peru, de oorspronkelijke afstammelingen van de Inca’s. Zij helpen ons met deze inwijdingen om ons voor te bereiden op de komst van de Verlichte Mens. Deze inwijdingen werden tot nu toe uitsluitend binnen de Q’eros gemeenschap gegeven door de Paqo’s, de Sjamanen/Priesters van de Q’eros. Voor de Q’eros is het getal zeven een heilig getal; de zeven vrouwelijke bergen in Peru, de zeven chakra’s. Tijdens deze workshop loop je (letterlijk) het pad naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk).

Je ontvangt zeven rites die overeenkomen met je chakra’s, hierdoor worden ze geheeld of geëerd. Deze inwijdingen kun je, nadat je ze hebt ontvangen, meteen weer doorgeven.Wat je nodig hebt zijn zeven zelf gevonden stenen, deze worden gebruikt tijdens de eerste inwijding.

Nusta karpay zijn energetische verbindingen, transmissies die ons helpen om volledig in balans te zijn met onszelf en de levende energie rondom ons. De Nusta’s worden geplant in onze chakra’s, welke organen zijn van het lichtgevende lichaam, lichaam bevat al onze geschiedenis, ons licht en schaduw.

Mama Ocllo:
De verbinding met het Titicacameer – Element van de Aarde. Deze Nusta opent je wortelchakra en je ontvangt de zaden van Kanchay (verlichting) in iedere chakra. Je dient zeven stenen mee te brengen.

Dona Mujia:
De verbinding met het water. Deze rite verbindt je met de zeemeermin. Het doel van deze rite is het verzachten van je ego en het oplossen van negatieve aspecten. We gebruiken rozen en water voor deze inwijding.

Mama Simona:
De verbinding met de oudste vrouwelijke berg in Peru. U wordt verbonden met het oude vrouwelijke geslacht, een verbinding met je roots, het is als thuiskomen bij jezelf. Het is niet enkel de verbinding met de aarde maar tevens een diepere binding met jezelf. Je krijgt een lineage steen van de Sjamaan.

Dona Theresa:
De  verbinding met een hartvormige berg in de buurt van Ausangate. Deze Nusta opent je hart, zodat je meer zonder oordeel kan gaan waarnemen en het leven bekijkt vanuit je hart. Het opent je hart naar je meest diepe gevoelens. We maken een despacho deze wordt aan het vuur gegeven voor een snelle transformatie op gang te laten komen.

Maria Sakapana:
De verbinding met de Godin van de wind. Maria Sakapana is verbonden met de wind degene die je uitnodigt om jouw waarheid te spreken. We gebruiken hiervoor veren om de zware energie van je keel te verwijderen.

Huana Huaman Tiklla:
De verbinding met de tempel van de visie. Deze Nusta nodigt je uit tot visionair werk waarbij je gebruik maakt van een heilig object. Opening van je derde oog om je innerlijke visie af te stemmen op het Universum. Voor eenieder zal het heilig object iets anders zijn.

Tomasa Huaman Tiklla:
De verbinding met Huana Huaman Tiklla, het zijn zusters. Deze Nusta nodigt je uit tot transformatie, tot vrijheid en opent je kruinchakra. Het is tevens de integratie van al de Nusta’s. We gebruiken hierbij 3 kaarsen,  deze krijg je mee naar huis om thuis nog verder aan te werken en het geheel te integreren in jezelf.

Deze inwijdingen worden in twee dagen doorgegeven.
Per groep 2 tot 3 personen.
Als je alleen bent kan deze inwijding in één dag.

Daarna mag/kan je de inwijdingen zelf doorgeven.
Je krijgt een certificaat van alle inwijdingen en een map hoe je Nusta Karpay kunt doorgeven.

De kosten voor deze inwijdingen zijn €333- exclusief lunch en map

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Sjamanisme of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

➜ Afspraak maken