De drie paden

De 3 paden:  Paña, Chawpi en Iloq’e

Deze workshop bevat de lessen van Juan Nuñez del Prado in afstammingslijn van Don Benito Qoriwaman.

De 3 paden bevatten lessen, oefeningen en initiaties van de Incatraditie welke is verdeeld in 3 reeksen. Je ontvangt de grote inwijdingen die je leren omgaan met de energieën van Kuasay Pacha, de kosmos van de levende energie. Om je te verbinden met de wereld rondom je. Het omzetten van zware energie naar lichte energie. Het gaat om voelen.

Paña is de rechterkant van het pad en in deze lessen ga je leren om je te verbinden met de kosmos en de aarde. Je gaat leren om je energiebel te openen en gebruik te maken van Samin Chakly (energie uit de kosmos) en Saywa Chakly (energie uit de aarde). Je gaat je energiebel wassen en je gaat Kuasay Pacha ervaren, hoe je zware energie kunt eten en verteren door middel van je navel.

Het rechterpad bevat de lessen van het vierde niveau. De rechterkant is het mystieke kant van het pad. Het directe contact met de natuur, bomen, rivieren, bergen, enz. Alles wat zich buiten jouw persoonlijk energieveld bevindt.

Door een verbinding aan te gaan met de levende energie van de kosmos en de aarde wordt het zaad van persoonlijke macht en kracht gewekt. Dit zaad bevindt zich in ieder van ons.

De initiatie bestaat uit een energie uitwisseling. Het is het rationele aspect van de Incatraditie.

Chawpi is het middelste gedeelte van het pad en dit gaat over het gebied tussen de grens van je energieveld en jezelf. Hoe jij je energiebel kunt vergroten en anderen uitnodigen in jouw veld waardoor je als groep een collectief energieveld kunt creëren. Dit noem je menayllu phoqpo, een heilige energiebel.

De initiatie bestaat uit het openen van de “ogen” en weven van “banden”. Deze ogen worden geopend met de daarvoor bestemde Khuya’s. Hierna komen er oefeningen aanbod die runai mast’ai worden genoemd. Runai betekent “menselijk wezen” en mast’ai betekent “in orde brengen”. Je gaat eerst leren om je energie te verbinden van één iemand en daarna met een groep.

Je gaat ook terug naar het moment van conceptie en je eigen stervensritueel zien.

Je wordt je bewust van de energie rondom jou. Je leert je aandacht te richten waardoor jij actief vorm kunt geven aan je leven.

Lloq’e is de linkerkant van het pad en gaat over het Incazaad dat in ieder van ons zit. Je gaat je Incazaad bewust worden en het voeden. Tijdens deze reeks ga je je verbinden met je bondgenoten om een goede relatie met jezelf te bekomen.

Dit is het pad van het vrouwelijke, de poema, het water, de onderwereld. De nadruk wordt hierbij gelegd op intuïtie, op jouw waarneming en persoonlijke ontwikkeling. Je Incazaad wordt versterkt en gewekt en je gaat je eigen rituelen maken.

Het is een inwijding in de magische en mystieke linkerkant van de Andestraditie.

Naast de verbinding met je bondgenoten ga je ook werken met de krachten uit de natuur. Je gaat leren om Amaru sayay op te wekken. Dit is het laten oprijzen van de slang. De Anaconda is de grootste slang . deze slang wordt Jacumama genoemd, Moeder van het water.

Heel het pad gaat over voelen en het versterken van je eigen energieveld en hoe je te beschermen. Deze lessen bevatten de initiaties van het vierde niveau. Het gaat ook over de verbinding aan te gaan met anderen en het wassen van je energieveld en dat van anderen.

Het is een vrij intensieve cursus en het wordt aangeraden om ervaring te hebben met de Incatraditie en energie alvorens deel te nemen aan de cursus.
Deze inwijdingen worden in twee dagen doorgegeven.
Per groep 2 tot 6 personen.

Daarna mag/kan je de inwijdingen zelf doorgeven.
Je krijgt een certificaat van alle inwijdingen en een map hoe je De drie paden kunt doorgeven.

De kosten voor deze inwijdingen zijn €333, – exclusief lunch en mapje.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Sjamanisme of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

➜ Afspraak maken