Degene die je leven in de hand hebt ben JIJ!

Er is niets wat ons zo bezig houd in ons leven dan ons lichaam.
De meest gevraagde vraag is dan ook”hoe zie ik eruit”?
Als je de uitkomst van deze vraag wilt hebben zal er rondom veel veranderen want de onvrede blijft en er zal van alles gebeuren om aan ons lichaam te sleutelen.
Het verfraaien door kleding en andere nieuwe attributen is geen nieuw gegeven een andere haardracht of zich opnieuw op te maken hoort er ook bij totdat dit rusteloze gevoel om is geslagen in tevredenheid. Tevens zien we dit in ons huis we gaan het opruimen , verplaatsen, schilderen dit doen we zolang tot we weer een bepaalde rust in ons op voelen komen.
Ons lichaam geeft ook vaak signalen om met rust gelaten te worden en kan totaal onvoorspelbaar ineens parten gaan spelen door ineens rusteloos zijn of van ontspannen  naar gespannen te gaan of van gezond naar ziek. Als dit lichaam deze signalen aangeeft denken we dat gaat ook wel weer voorbij we luisteren er vaak niet naar.
Bovendien moeten we ook vaak maar raden welke signalen het afgeeft en waar het schort, het lichaam waar we het meeste mee bezig houden kan ons kan ons totaal verassen. Hoe zou het zijn als we onze oude gewoontes aan zouden passen naar nieuwe?

Ons lichaam is ons lot en onze geest de enige mogelijkheid om ertussen te schikken goed of kwaadschiks.
Met onze psyche kunnen we zoveel meer veranderen we kunnen door verlangen het lichaam foppen en het goed laten voelen en weer door gaan zonder het te laten herstellen en rust te gunnen dit terwijl als het weer niet lukt de angst en het beklemmende gevoel krijgen we dat het lichaam op gaat spelen.
Meditatie een wandeling in de natuur geeft de psyche rust en het lichaam geniet automatisch mee dit zou een superoplossing zijn een tevreden lichaam en psyche.
Maar wat als, je de rust niet mag of kan nemen? Een ontevredenheid zal optreden en je zal op langere duur een ziekte gaan ontwikkelen,overspannenheid, burnout, depressie, darmproblemen, hartproblemen en andere.
Neem het heft in eigen handen zoek oplossingen.
Degene die je leven in de hand hebt ben JIJ!